Choose your country

myRENZbox

FRAMTIDENS PAKETBOX ÄR HÄR

Med en myRENZbox går det att ta emot och skicka paket med alla paketdistributörer

myRENZbox
FRAMTIDENS PAKETBOX ÄR HÄR!

Vår intelligenta paketbox är en dynamisk leveransplattform som är öppen för alla distributörer.

Redan 2022 beräknas paketvolymen att fördubblas och det kommer att kräva nya metoder och vanor från både leverantörer och mottagare. Vi är övertygade om att myRENZbox paketboxar är lösningen. En undersökning från 2018 av PostNord, svensk Digital Handel och HUI Research visar att 58% ”i mycket stor utsträckning” eller ”i ganska stor utsträckning” vill ha sina beställda varor levererade till en paketbox vid hemmet. En ökning med 38% sedan 2017.

Vi har specifika paketboxar för bostäder, click & collect, kontor och byggarbetsplatser. Våra paketboxar är modulbaserade och kan anpassas i både form och funktion efter behov. Modulerna finns i paketstorlek från XXS till XXXL, men såklart kan vi skräddarsy också. Med en modulbaserad är det bekvämt att kunna börja med en paketbox i mindre skala, för att sedan skala upp i takt med att efterfrågan ökar. Paketboxen kan monteras på vägg eller byggas in i väggen, om väggyta saknas kan vi även montera på fristående stativ.

FÖRDELAR:

  • Leverans och avhämtning av paket 24/7
  • Paketleverans, retur och sändning i samma anläggning
  • Få e-post/SMS när ett paket har kommit
  • För användning inomhus eller utomhus
  • Möjlighet till integration i ert befintliga passersystem med kort/bricka
  • Flexibelt – många olika storlekar och moduler
  • Möjlighet att utöka paketboxanläggningen efter önskemål
  • Enkel och smidig användning

Med våra paketboxar, myRENZbox, får du ett modernt system som kan öppnas med RFID-tag, kod eller app. Vilket uppskattas av både distributörer och mottagare som slipper nyckelhanteringen. När en användare identifierar sig med vald metod i centralenheten, öppnas boxen eller boxarna som användaren är behörig till och leveransen kan enkelt lämnas eller hämtas. Dessutom behöver mottagaren inte vara på plats för att ta emot leveranser och pakethanteringen kan på så sätt ske dygnet runt. Antalet bomkörningar minskar och leveransen kan ske innan eller efter rusningstrafik.

En paketbox förenklar vardagen. I ett bostadsområde kan en paketbox användas till allt som ska levereras eller hämtas – brev, paket och snart även kyl- och frysvaror. Den kan också användas internt mellan de boende, om någon ska låna ut t.ex. en borrmaskin till en granne kan denne boka en box och tidsinställa den med en PIN-kod. På ett kontor kan en paketbox användas för både intern och extern varuleverans för företaget. För en butik kan en paketbox vara en Click & Collect-lösning för leveranshantering före och efter öppettiderna. På en byggarbetsplats kan en paketbox vara en säker leveranscentral för allt från små paket till hela pallar med material.

Den ultimata first- och last mile-lösningen

Leverans utan bom-körning reducerar C02-utsläppen

Höjer nivån på service till dina kunder

Enkel plug & play-installation

Kort återbetalningstid

Hög tillgänglighet 24/7

 

 

SE HELA myRENZbox-SERIEN HÄR