Choose your country

myRENZbox – DEN ULTIMATA PAKETLEVERANSLÖSNINGEN

Varje dag blir vi påminda om den snabba tillväxten inom e-handel och kundernas konstant stigande förväntningar. Den kommersiella marknaden både växer och utvecklas med expressfart och sätter därmed press på systemen för paketleverans.

myRENZbox paketbox kan både ta emot och skicka paket och bevisar därmed mycket konkret, hur seriöst vi tar hänsyn till miljön – och de kostnader som är kopplade till felaktig leverans av paket eller returförsändelser.

Vi installerar även allt fler myRENZbox-paketlösningar i lägenheter, privatbostäder och på studentboenden.

Låt oss samarbeta om att integrera leveransprocesser och lagra elektronisk leveransinformation och därmed även höja servicenivån för dina detaljhandlare och andra kommersiella kunder. En direktinvestering i paketsystem gör din verksamhet ännu grönare och sänker inte bara CO2-utsläppen utan reducerar även kostnaderna för paketleverans och avlämning markant.

Framtidens paketleverans är här

När man handlar online vill man inte behöva ändra sina rutiner för arbete och fritid för att ta emot sitt paket – och man slipper helst helt att köra till ett utlämningsställe för att hämta det.

myRENZbox paketboxar löser problemet och gör det bekvämt för kunden till fördel för både kurir och återförsäljare.