Choose your country

FASTIGHETSBOXAR

Renz Fastighetsboxar

Oavsett vilken typ av fastighetsbox du söker, har vi en smidig lösning för dig som vill ha en nyckelbaserad hantering av post och mindre paket i eller utanför fastigheten. Våra fastighetboxar är fördelade i tre olika produktserier: Renz Excellence, Renz Prima och Renz Budget.

Varje serie är modulbaserad och det finns flera moduler att välja mellan, vilket gör att du kan skapa en skräddarsydd fastighetsbox efter utrymmet som finns. Vi vet att anpassat alltid blir bäst, därför kan du välja storlek, behandling, kulör och fördela fritt mellan postfack och paketboxar. Vi hjälper såklart till om det behövs.

Alla våra fastighetsboxar kan monteras på vägg eller byggas in i väggen. Om du saknar möjligheter att montera fastighetsboxen,
kan vi även leverera fristående stativ i form av sidostolpar för antingen golvmontage eller fastgjutning.

Fastighetsboxarna är pålitliga både inomhus som utomhus, de är tillverkade i stark plåt och med hållbara detaljer – livslängden är minst 20 år. Mekaniken i fastighetsboxarna är testad i fabriken för motsvarande 35 års användning. Skulle något hända med din fastighetsbox, till exempel att en av luckorna skadas, är det enkelt att fixa. Varje lucka är separat upphängd, vilket förenklar punktinsatser som att byta ut en lucka.

Fastighetsboxarna kan beställas med liggande eller stående fack, med olika djup och antal boxar. Vi har även fastighetsboxar som är utformade för mindre väggutrymmen och små portar, kompakta lösningar som mäter 78 cm i bredd och bara 15 cm i djup. Beroende på vilken serie av fastighetsboxar du väljer, Renz Excellence, Renz Prima eller Renz Classic finns olika tillval att välja mellan.

I varje serie finns ett visst antal standarkulörer, men också möjligheten att välja fritt inom ett stort urval inom RAL-systemet.

Vi har över 95 år i branschen och har en ledande position på den europeiska marknaden.
Vi är även en kvalitetsleverantör av paketboxar och elektroniska fastighetsboxar.

myRENZbox e-Line

Elektronisk fastighetsbox och paketbox

Renz Excellence

Fastighetsbox för inomhus- och utomhusbruk

Renz Prima

Klassisk fastighetsbox i hög kvalité

Renz Prima Stående

Rymliga, stående fack i hög kvalité

Renz Prima Kompakt

Liten och nätt, passar överallt!

Renz Classic

Prisvärd kvalitetsbox

Renz Classic Stående

Smal, prisvärd kvalitetsbox

Renz Classic Kompakt

Prisvärd kvalitetsbox anpassad för den norska marknaden.

Renz Modul

Fastighetsbox anpassad för Norge