Choose your country

RENZ Click & Collect

E-handelns utveckling är unik och oöverträffad. Varje år köper vi svenskar varor för en bra bit över 100 miljarder. Priser, öppettider och bekvämlighet är några orsaker till utvecklingen. En ökad digital försäljning innebär förändrade distributionsvaror och fler utspridda leveranspunkter som ombud eller hela vägen hem till kundens dörr. Vi ser också ett allt växande behov av paketskåp för att möta olika kunders olika behov.

En starkare köpupplevelse

Med paketskåp på plats i eller utanför butiken har kunder valfriheten att hämta sina paket när de vill – på väg hem efter kvällsträningen eller i samband med snabblunchen. Vid ett e-handelsköp väljer kunden vanligtvis leveransvalet ”Click & Collect” för att sedan, när beställningen är redo för att hämtas, få ett SMS eller e-post med en kod att ange vid paketuthämtningen. Sedan är det bara hämta ut paketet – utan att behöva stå i kö hos ett ombud eller i kassan.

Paketskåp hjälper också butikspersonal att effektivisera sina rutiner. Personalen är också nära till hands om kunder har en fråga eller fundering. Paketskåp lämpar sig förstås inte enbart för e-handel. Ett utmärkt användningsområde är servicereperationer där kunder kan lämna in och hämta ut produkter när det passar. Användningsområdena är många och paketskåp har stora möjligheter att skapa starka köpupplevelser och bygga varumärke. Något vi på RENZ har stor erfarenhet av.

Intelligent boxes i praktiken

Vårt intelligenta paketskåp, myRENZbox, är en dynamisk modulbaserad leveransplattform – öppen för alla distributörer. Materialvalen är noga utvalda och möjligheterna till valfri RAL-kulör är nästintill oändliga. myRENZbox kan monteras på vägg eller byggas in i väggen. Om väggyta saknas kan den även monteras fristående. myRENZBox kan användas såväl ute som inne och kan dessutom integreras till andra system. Det gör myRENZBox till ett intelligent val för Click & Collect.

Genom åren har vi på RENZ levererat en rad olika lösningar för paketskåp och Click & Collect – du hittar några av alla våra lösningar nedan. Idag är vi Europas största leverantör av paketskåp (men också av postlådor och fastighetsboxar) med eget R&D-team i Sverige och egen tillverkning i Europa. Det gör oss till ett tryggt val för framtidens paketskåp och Click & Collect.

 
Ja, jag vill veta mer om paketskåp och Click & Collect

Kontakta oss gärna med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig.