Choose your country

Fastighetsbox RENZ Excellence

Skandinaviens bästa fastighetsbox för utomhusbruk?

Fastighetsbox RENZ Excellence

Från brev till paket

Vi använder inte brevet på samma sätt som tidigare. Digitaliseringen har satt sina tydliga spår och de klassiska breven blir allt färre. Idag finns det andra, och fler, kommunikationsmöjligheter. Samtidigt ser vi hur e-handeln år efter år ökar och ritar om detaljhandeln i grunden. E-handelns utveckling saknar på många sätt motstycke. Istället för brev är det paket vi väntar på.

Utvecklingen har inneburit att Post- och telestyrelsen (PTS) tagit fram föreskrifter för utdelning av post inom den samhällsomfattande posttjänsten. Syftet med reglerna, som gäller från och med den 1 april 2023, är bland annat att skydda de som har långt till närmsta postanordning.

Huvudregeln, enligt föreskrifterna, är att utdelning av postförsändelser ska ske i postmottagarens postanordning. Men under vissa förutsättningar kan befintliga brevlådor rekommenderas att bytas ut mot fastighetsboxar för att säkerställa att en postmottagare kan hämta ut sina paket inom 200 meter. Föreskrifterna gäller såväl radhus- och villaägare som samfälligheter och bostadsrättsföreningar och innebär för många en omställning och en investering.

Ett tryggt val för samfälligheter och bostadsrättsföreningar

Vi på RENZ vill hjälpa dig som om bestämt dig för fastighetsboxar – från offert till installation och eftermarknad. Vi är Europas största leverantör av fastighetsboxar, men också brevlådor och paketskåp, till såväl konsumenter som professionella användare. Sedan starten 1925 har våra värdeord – ärliga, professionella, kundfokus och kvalitet – genomsyrat vår verksamhet och våra produkter. Inte minst fastighetsboxen RENZ Excellence.

RENZ Excellence, precis vad den heter

Fastighetsbox RENZ Excellence

RENZ Excellence är kanske Skandinaviens bästa fastighetsbox för utomhusbruk. En fastighetsbox som kombinerar design med funktion. RENZ Excellence produceras i våra egna europeiska fabriker av särskilt kraftig plåt och gångjärn. Den har ett standardtak med rundade hörn för ett unikt utseende samt ett enkelt namnsystem där endast en namnskylt behövs. Tack vare att varje lucka dessutom är separat upphängd är det enkelt att vid behov byta en lucka. Självklart är RENZ Excellence P-märkt för att uppfylla lag- eller myndighetskrav och är därmed säkerhetsklassad mot inbrott.

Fastighetsbox RENZ Excellence

RENZ Excellence är modulbaserad. Det finns flera moduler och valmöjligheter att välja mellan – alltifrån storlek och ytfinish till olika RAL-kulörer på boxarnas detaljer. Med RENZ Excellence får du en skräddarsydd fastighetsbox efter din samfällighets eller bostadsrättförenings behov och krav.

Vill du veta mer om våra fastighetsboxar?

Vi arbetar med utvalda återförsäljare och installatörer i hela Sverige och Norge. Kontakta oss med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig vidare. Vi finns här för dig.