Choose your country

Fastighetsboxar för arkitekter

Intelligenta fastighets- boxar och paketskåp för dina visioner

Upptäck anpassningsbara, smarta och hållbara lösningar på riktigt. Skandinavisk design producerat i egna europeiska fabriker.

Nytt bostadsprojekt eller en spektakulär kontorsbyggnad? Oavsett vad du just nu arbetar med vet vi att du som arkitekt drömmer stort och har en unik vision
med ditt projekt. Med fem egna fabriker, anpassningsbara modulserier och oändliga valmöjligheter vare sig det gäller kulör- eller materialval, vill vi ge dig de bästa förutsättningarna att skräddarsy ditt projekt.

Kvalitet sitter i minsta detaljerna

Fastighetsbox för projekt

Vi vet att varje detalj är viktig för ett lyckat projekt – från platt plåt till installerad fastighetsbox fullproppad med elektronik och smarta funktioner (eller mekanisk om du hellre vill det). Vår noggrannhet för detaljer har gjort oss till Europas ledande leverantör av fastighetsboxar, paketskåp och postlådor. Vi lämnar inget åt slumpen.

Färgvalet är ditt

Förhöj ditt projekt med kulörval som antingen smälter in eller sticker ut. Vi erbjuder oändliga RAL-möjligheter där de flesta kulörerna kan väljas med struktur, matt eller med blank ytfinish. Det går även att få produkterna hydrodippade, folierade eller inklädda i trä (kolla in https://www.renzgroup.se/inspiration/ral-kulorer/ för mer information).

RENZ, RAL-kulörer

Vi finns här för dig – alltid

Med snart 100 års erfarenhet som familjeägt företag värdesätter vi långsiktiga relationer. Från Jönköping, med egen utvecklingsavdelning och marknadsansvar för Sverige och Norge, vill vi hjälpa dig och hålla dina projekt på rätt spår. Relationer byggs genom förtroende. Du ska alltid kunna lita på att vi håller vad vi lovar. Du ska alltid kunna välja RENZ till ditt nästa projekt.

Kontakta oss på telefon 036-12 85 00 eller arkitekt@renzgroup.se så berättar vi gärna mer.